Meer dan 20 jaar ervaring en nog steeds bij de tijd

Marco van den Boorn is geen onbekende in de financiële wereld. Vanaf 1994 was hij werkzaam bij Offermans Joosten Groep op het gebied van financiële planning en hypotheken. Gedurende die 20 jaar is er een enorm specialisme op het gebied van financieringen opgedaan. In 2006 nam Marco de plaats in van Paul Offermans en trad toe tot de directie

ffp-178x175Het individuele belang van de klant werd door hem echter nooit uit het oog verloren. Zoals hij zelf aangeeft: “ik wil het beste voor mijn klant”. De focus staat op totaal advies, waarbij nooit de vertrouwensband met de klant uit het oog wordt verloren. Deze manier van werken zet hij voort met zijn eigen adviesbureau.

Gebruik makend van deze kennis en expertise, levert dat zijn relaties vaak al direct duizenden euro’s voordeel op. Dit los van de extra besparingen die vaak op fiscaal en financieel gebied gedurende de resterende looptijd behaald kunnen worden. Marco zegt daarop: ”ook ik ben vader en heb een gezin, elke euro geef je maar één keer uit!” Maar los van deze mogelijke besparingen is minstens even belangrijk het rustgevende gevoel dat alles goed voor u is geregeld, voor nu maar ook zeker voor later!

Lees meer over ons advies en aanpak >