Wij zijn verhuisd

Na u jaren van dienst te zijn geweest vanaf het Sint Agnesplein 5 te Bunde zijn we uit ons jasje gegroeid en zijn we verhuisd. Wij heten u graag welkom op onze nieuwe locatie aan de Prinses Ireneweg 4 in Bunde.

Op deze nieuwe locatie hebben we meer kantoorruimte beschikbaar waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn! We verheugen ons erop u op onze nieuwe locatie welkom te mogen heten. 

Woning kopen en verhuren​?

Slim omgaan met je spaargeld? Investeren in een woning voor de verhuur kan een goede besteding zijn. Door de huidige woningmarkt liggen er volop kansen voor verhuurders.

Een woning kopen en verhuren is daarom nu extra interessant. Op dit moment financieren hypotheekverstrekkers tot 80% van de waarde in verhuurde staat. Dit vult u aan met eigen geld bij de aankoop. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag! Stuur ons een berichtje of bel ons op +31 (0)43-30 30 696 voor een gratis oriëntatiegesprek.

Uw kinderen helpen

Is uw studerend kind op zoek naar een kamer of zou hij of zij graag een eigen woning kopen. Studeren is duur en voor het kopen van een starterswoning is al snel eigen geld nodig. Met uw hulp komen de plannen misschien toch een stap dichterbij. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag! Stuur ons een berichtje of bel ons op +31 (0)43-30 30 696 voor een gratis oriëntatiegesprek.

Uw ouders helpen

Het huis overkopen van uw ouders, en dan weer aan hen verhuren? Dat kan met de Woningverhuur Hypotheek. Zo krijgen uw ouders financiële ruimte om bijvoorbeeld de eigen woning toekomstbestendig te maken.

Investeren in een woning voor de verhuur kan een goede besteding zijn voor uw spaargeld. Op de bank brengt het immers niets meer op. Door de huidige woningmarkt liggen er volop kansen voor verhuurders. Door te kopen en te verhuren aan uw ouders snijdt het mes aan twee kanten. U helpt uw ouders en u kunt beleggen in een woning die u al kent.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag! Stuur ons een berichtje of bel ons op +31 (0)43-30 30 696 voor een gratis oriëntatiegesprek.