Onze aanpak

Wij streven naar een lange termijn relatie met onze cliënten. Uw wensen en doelstellingen zijn voor ons het startpunt voor het advies. Van belang daarbij is dat wij uw financiële zaken terug brengen naar een duidelijk en helder niveau. Marco verteld daarover: “elke keer ben ik weer verbaast over de hoeveelheid financiële producten die ik bij nieuwe relaties aantref. Polissen die vaak meer kosten dan dat ze ooit gaan opbrengen. Daarom starten wij eerst met een complete inventarisatie van wat de cliënt nodig heeft. Vaak betekent dit, dat er direct al een aantal polissen kunnen worden stopgezet of dat er goedkopere mogelijkheden zijn om hetzelfde doel te bereiken. Dit levert al de eerste besparingen op”.

Van den Boorn Financieel Advies draagt er zorg voor dat u de beste financiële producten tegen de laagst mogelijke kosten krijgt aangeboden, maar de dienstverlening stopt niet na het ondertekenen van de offerte. Zoals Marco zelf aangeeft: “andere advieskantoren stoppen nadat de opdracht binnen is, wij niet! Wij doorlopen samen met onze relaties het gehele traject, tot en met het passeren van de stukken bij de notaris. Zelfs de fiscale afhandeling van een gegeven advies kan volledig worden verzorgd”.

Dienstverleningsdocument >

Alle hypotheekverstrekkers en verzekeraars

Het belang van een goed advies is de mogelijkheid dat u ook daadwerkelijk elke, voor u relevant zijnde, geldverstrekker aangeboden kan worden. Een adviseur van, bijvoorbeeld Rabobank, zal u niet doorverwijzen naar ABN/AMRO, al zou die bank op dát moment voor het product dat u nodig heeft, beter uitpakken voor u. Dat hoeft u van geen enkele geldverstrekker te verwachten, u zult alleen hún product geadviseerd krijgen. Echter doordat wij met vrijwel alle geldverstrekkers samen werken, heeft u naast uitstekende voorwaarden ook de keuze uit de laagste rente of de laagste kosten. Dat geldt voor zowel de Nederlandse als voor de Duitse geldverstrekkers. Uiteraard blijven wij altijd scherp kijken naar de kosten die aan een product verbonden zijn. Wij werken tenslotte in uw dienst en staan aan uw zijde! Volledig onafhankelijk en duidelijk laten wij u het voordeel zien dat u behaald met onze advisering.

Neem contact op voor een afspraak >